Pogoji poslovanja

Način in strošek dostave
Poštnina je fiksna 3 €, razen, če je znesek nakupa 400 € ali več. V primeru da izberete plačilo dostave po povzetju, si Pošta Slovenije zaračuna provizijo za izvedbo storitve odkupa skladno z njihovim veljavnim cenikom.

V kolikem času dobim naročen izdelek?
Naročilo bo dostavljeno v roku 3-7. delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če želenega izdelka nimamo na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili rok dobave.

Kdo mi dostavi paket?
Paket Vam dostavi Pošta Slovenije, GLS ali drugo pogodbeno podjetje, ki opravlja dostave. V primeru, da Vas takrat ni doma, Vam poštar pusti obvestilo in paket potem prevzamete na svoji pošti, najbližji bencinski črpalki ali paketomatu. Če želite paket prejeti na drug naslov (npr. v službo) pa to enostavno zapišete v komentar pri oddaji naročila.

Je možen osebni prevzem?
Osebni prevzem izdelkov je mogoč ob vnaprejšnjen dogovoru in sicer na sedežu podjetja MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p., Na gmajno 22, Rogoza, 2204 Miklavž na Dravskem polju.

Ali lahko naročilo opravim preko telefona?
Naročilo lahko opravite preko tel. Št.  051-386-211.

Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?
Ne. Poštnina je fiksna 3 €, razen, če je znesek nakupa 400 € ali več.

Kako lahko plačam naročene izdelke?
Izdelke lahko plačate po predračunu ali s karticami (razen Diners) preko naprave SumUp, 
Predračun mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov.

Kako izvedem plačilo po predračunu, kje je predračun?
Na naš elektronski naslov info@naturasanatme.com pošljite svoje podatke za dostavo in naročeno blago. Pošljemo vam ponudbo/predračun s pomočjo katerega izvedete plačilo. Ko prejmemo nazaj dokazilo o plačilu, vam izdelke pošljemo.

Artikli, ki sem jih izbrala mi ne ustrezajo, jih lahko vrnem?
Seveda, pošljite nam jih nazaj na naš naslov. MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p., Na gmajno 22, Rogoza. 2204 Miklavž na DP. Pripišite svoj naslov in TRR, artikle vam brezpogojno zamenjamo ali pa vam vrnemo denar.

Ali mi lahko izdelke pošljete na naslov, ki ni moj domači naslov?
Seveda, izdelke vam pošljemo lahko kamorkoli, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.

Splošni pogoji

Prodajni pogoji za nakupe preko spleta
Splošne in ostale pogoje poslovanja določa MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. (ponudnik), ki blago na spletni strani www.naturasanatme.com  prodaja v svojem imenu in za svoj račun.
Podatki o podjetju:
MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p.
Na gmajno 22, Rogoza
2204 Miklavž na Dravskem polju
  

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob registraciji in oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene zunaj njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Lamovšek Andrej s.p. in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Komercialni pogoji

CENE:
Vaša cena: cena priporočena s strani distributerja,
Znižana cena: je znižana redna cena po kateri se prodaja predstavljeni artikel za določen ali nedoločen čas.

Označevanje znižanih artiklov:
V znižanje: so izbrani izdelki limitiranih količin, zadnji kosi, akcijske ponudbe

Vse cene vključujejo DDV. Objavljene cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti objavljenih podatkov, se namreč lahko zgodi, da je objavljena cena ali zaloga napačna. O morebitni napaki bomo kupca nemudoma obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.
Kupec v prejeti pošiljki prejme račun na katerem so poleg specifikacije stroškov tudi navodila za morebiten odstop od pogodbe/nakupa.
V kolikor kupec izbere način plačila po predračunu ima na voljo 8 dni za plačilo računa, v tem času tudi garantiramo zalogo naročenih izdelkov.  V kolikor plačilo ni opravljamo si pridružujemo pravico do odpovedi naročila.

ZAVRNITEV NAROČILA
MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

ODSTOP OD POGODBE/NAKUPA
Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v petnajstih dneh od prevzema blaga na naslov MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p., Na gmajno 22, Rogoza, 2204 Miklavž na Dravskem polju sporočijo, da odstopajo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Vrnitev prejetega naročila na naš naslov v roku za odstop (30 dni), se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe/nakupa. V primeru, ko kupec odstopi od pogodbe/nakupa s sporočilom na MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. mora prejeto blago na naš naslov vrniti v 30 dneh nepoškodovano in v originalni embalaži. Po sporočilu. MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazal kupcu v 7 dneh po prejemu vrnjenega blaga. Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Stroške vračila blaga plača kupec.
Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

GARANCIJA
Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je možno uveljaviti le ob predložitvi računa.
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.
Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

AVTORSKE PRAVICE
Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. ali ima podjetje za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. je prepovedano.

KODEKS PO ZEPT
MAZ CONSULTING, Zvezdana Lamovšek s.p. posluje v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT) in na njegovi podlagi sprejetimi predpisi.

Pravilnik o zasebnosti

Izjava o zasebnosti:
Informacije potrebne za nemoteno in varno poslovanje in zakaj jih bomo uporabili?
–        Ko naročate blago, nam morate posredovati vaše ime, priimek, naslov in elektronski naslov (če ga imate). To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu. Po uspešno izvedenem naročilu se vaši osebni podatki izbrisani in je zato nemogoče, da bi do njih preko interneta prišle tretje osebe.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Vaša privolitev
Z uporabo naših spletnih strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih.
V primeru spremenjenih pogojev in pravil, vas bomo na teh straneh sproti obveščali.
Ves čas vas bomo torej seznanjali, katere podatke potrebujemo in kako jih uporabljamo.

Kako lahko stopite v kontakt z nami?
Če imate kakršnokoli vprašanje o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja našega nakupovalnega centra, o vaših izkušnjah pri nakupu in če imate kakšno pripombo in mnenje o naših spletnih straneh, nam lahko pišete preko elektronske pošte: info@naturasanatme.com.