RADIESTEZIJSKE MERITVE

KAKŠNE SO POSLEDICE SEVANJA?

Sevanje je vsepovsod. Kako močno pa le-to vpliva na vas, izmerimo z meritvijo.

Motnje spanja

zbujanje ponoči zlasti med 2. in 4.uro zjutraj, nespečnost, nemirno spanje z veliko premikanja in prebujanja

Bolezensko počutje

prehladi, dihala, alergije, krči, glavoboli

Depresije

izjemno slabo počutje, ki vpliva na vaše delovanje čez dan

Bolečine po določenem delu telesa

težave z nogami, težave, bolečine z sklepi, težave z hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke)

KAKO MOČNO
JE SEVANJE PRI VAS?

Zvezdana opravlja meritevTo lahko izvemo z merjenjem sevanja, ki ga opravimo v vašem domu, pisarni oziroma kjerkoli preživljate več časa. Ob merjenju je dobro, da so prisotne osebe, ki se tudi zadržujejo v prostorih. 
Meritev izvajam z Bioriposo FullPoint merilcem elektromagnetnih neioniziranih sevanj. Po končani meritvi prejmete načrt in navodila oziroma nasvet, kako bivati bolj zdravo in kaj lahko naredite za boljše počutje.

Full Point  v sodelovanju z Zavodom ZER (Zavod za Elektronsko Radiestezijo) nadaljnje razvija področje elektronske radiestezije.

FULL-POINT IZDELKI

FullPoint izdelke podjetje že od leta 1989 izdeluje in razvija z namenom izolacije pred škodljivimi elektromagnetnimi sevanji. Zasnovali so izdelke, ki vas ščitijo v prostorih, kjer se največ zadržujete. Na primer v spalnicah, kjer preživite tretjino dneva, so na voljo ležišča, vzglavniki, nadvložki za postelje, ki vas ščitijo med spanjem. Za pisarne je na voljo naslonjalo za zaščito med delom.

NEKAJ O SEVANJU

Človeško telo seva v celotnem spektru in tudi reagira na sevanja celotnega spektra. Sevanja človeškega telesa nastajajo v posameznih celicah telesa in pomenijo “informacijo” o celicah. “Zgrešene” celične informacije pomenijo bolezen. Osnovne vrste geopatogenih sevanj so: – Podzemne vodne žile ali tokovi, – Geološki prelomi ali prepadi, – Geološke plasti, nahajališča premoga in rud – Geološke formacije s povečano radioaktivnostjo, globalne mreže (Hartmanova mreža, Curryeva mreža) – Električna ali novodobna Wifi sevanja
Sevanje v hiši